Bowling

Welkom bij bowlingcentrum De Korf te Leusden                          RESERVEER NU

Ons bowlingcentrum beschikt over acht volautomatische bowlingbanen, waarbij de score volledig computergestuurd is. Bij de bowlingbanen is een gezellige bar en zijn zitjes aanwezig waar u onder het genot van een drankje en een hapje nog kunt napraten.

Een bowlingbaan huren en daarna dineren in ons restaurant “La Corbeille” of in Bar-Grill “Monet” is natuurlijk ook mogelijk. Voor uw bedrijfsfeest of feestavond is het mogelijk alle bowlingbanen voor de gehele avond te huren, waarbij bijvoorbeeld een koud- en/of warmbuffet kan worden geserveerd.

Ook met kinderen kunt u bowlen waarbij dan de bowlingbaan wordt voorzien van “bumpers”. Tevens kunt u al vanaf 5 kinderen een kinderarrangement reserveren van dinsdag- tot en met zaterdagmiddag. Tot 17:00 uur.

Aan bowlen voor 50-plussers is ook gedacht. Zij kunnen op dinsdagmiddag of donderdagmiddag voor een gereduceerde prijs de bowlingbal laten rollen.

Bowlingcentrum “De Korf” heeft een eigen bowlingvereniging met een vaste speelavond in de week. Tevens organiseren wij een bedrijfsbowling-competitie met een vaste speelavond eenmaal in de twee weken.

In het menu rechts treft u de diverse mogelijkheden die bowlingcentrum de Korf u kan bieden.

Bowling informatie: