Escape Room en Dineren

Escape Room Diner

Bowling De Korf heeft een duurzaam samenwerkingsverband met High attention events. Daardoor bieden wij u, met veel genoegen, dit arrangement.

Nieuw

Escape Room Diner

THE CHALLENGE of DESIRE is een uitdagende competitieve escape game.

Nadat alle smartphones zijn uitgezet is er nog maar 1 spelregel: alles mag! Onderhandelen met de concurrentie, het stelen of afluisteren van oplossingen, kortom alles wat er toe leidt dat jouw team de code als eerste weet te kraken! En daarmee de eretitel “Mastermind!” krijgt!

Je hebt precies 1 uur om de moordenaar en de code van de geheimzinnige koffer te vinden.

Alles in het spel kan van belang zijn, maar niet alles is het. Kijk in details en op de grote lijnen. Bedenk je techniek, wie doet wat? De denkers onderscheiden zich van doeners, leiders van volgers. Welk team zet een spion in of gebruikt juist de verdediging?

 

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een luxe trein. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op een treinreis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein…

 

Iemand uit het reisgezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag… Wie lost het op?

 

Te boeken vanaf 20 personen. Combineer dit Escape Room Diner met bowlen, dan krijg je tijdens het bowlen 4 warme hapjes p.p.

– Tafelgrillen of bbqen + Escape Room v.a. € 49,50

– Tafelgrillen of bbqen + Escape Room + bowlen v.a. € 55,50

-Sate buffet + Escape Room v.a. € 44,50

-Sate buffet + Escape Room + bowlen v.a. € 50,50

-Koud/warm buffet + Escape Room v.a. € 54,50

-Koud/warm buffet + Escape Room + bowlen v.a. € 60,50